Vi leverer viden og metoder, der vender mindsets og forretninger på hovedet
Vi leverer viden og metoder, der vender forretningsmodeller på hovedet

Om Sentio Lab

Sentio Lab blev etableret i 2009 af Anja Hoffmann. Sentio Lab hjælper virksomheder med at udvikle deres forretning gennem en velfunderet viden inden for trends, teknologier og forretningsmodeller.

Vi rådgiver virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder.

Innovation er et mindset
Vores mission er at styrke innovations- og vækstgrundlaget i virksomheder og organisationer ved at skabe et overblik over relevante trends og teknologier og synliggøre ledelsens rolle. For at opnå de bedste løsninger, yder vi skræddersyet, tværfaglig rådgivning, der matcher jeres virksomheds situation. 

På de sociale medier deles viden om de seneste trends og teknologier med afgørende indflydelse på fremtidens ledelses- og forretningsmodeller. 

Anja Hoffmann

Hvis I føler jer forvirret over de nye teknologiers indflydelse på jeres forretning og hvilken retning I skal vælge for fremtiden, så er Anja den rette person til at rykke forretningen tættere på fremtidens innovative forretningsmodeller.

Anja har årelang erfaring med at udvikle og eksekvere forretningsstrategier på tværs af den fysiske virkelighed og den digitale verden. Hun har omfattende erfaring med at arbejde med industrianalyser, markedstendenser, kundeadfærd, salg, strategi, forretningsudvikling og innovation. Anja forstår og rådgiver forretningsstrategisk i forhold til de muligheder og udfordringer, der opstår i kølvandet på innovative teknologier og disruptive spillere på markedet. 

Omdrejningspunktet for Anjas foredrag og konsulentarbejde er en kommerciel udnyttelse af trends og teknologier. Som personlig sparringspartner for ledere er Anja fortrolig, nærværende og skarp i hendes observationer, hvor hun med hendes innovative tilgang til forretningsudvikling og personlig udvikling udfordrer mindsets og ambitioner. 

Anja arbejder for og med små og store virksomheder, ligesom hun er innovation mentor i forskerparken DTU Science Park for højteknologiske virksomheder. Derudover er hun bestyrelsesmedlem i NordicOpera

Anja Hoffmann

Virksomheder, som ikke omfavner innovation, vil blive løbet over ende af nytænkende konkurrenter.  

Som forretningsudvikler er det mit mål at inspirere og udfordre mine omgivelser til at tænke vildere og turde eksekvere på innovative muligheder. Enhver forandring begynder med et skridt i en ny retning. 

Anja Hoffmann