top of page

Cases

Videnskab

DIGITAL HANDLINGSPLAN OG INNOVATION

Bygge- og anlægssektoren er under store (digitale) forandringer. Labflex er en af Europas førende leverandører af innovative og kundetilpassede laboratorieløsninger til hospitals, forsknings- og uddannelsessektoren.

Efter udarbejdelsen af en digital handlingsplan, arbejder vi nu på at skabe nye digitale servicemodeller og en innovativ anvendelse af data, automatisering og algoritmer i fremtidens laboratorium.

Processen med den digitale handlingsplan indebar interviews med udvalgte medarbejdere, workshops med ledelse og et procesanalysesamarbejde med studerende fra Aarhus Universitet. 

Coolcontainer.png

PRODUKTINNOVATION OG BÆREDYGTIGHED  

Med baggrund i nye indkøbsmønstre, hvor et stigende antal  B2C kunder og B2B virksomheder handler online, der kun er blevet accelereret af covid-19 pandemien, samarbejder vi blandt andet om innovative og bæredygtige pakkeemballager. 

Sammen arbejder vi på at videreudvikle løsningerne og søger nye partnerskaber til at fremme et cirkulært økosystem for logistik og pakkeemballager. Projektets målgruppe er beslutningstagere eller virksomheder, som finder interesse i emballageindustriens innovation og de nye tiltag, som udvikles til at styrke økosystemets tværfaglige samarbejder og processer.

HPT.jpeg

FORRETNINGSINNOVATION OG DIGITALISERING

Et strategisk samarbejde med fokus på at arbejde med innovation og digitalisering, der både understøtter virksomhedens operationelle processer og strategiske fokusområder og virker konkurrencefremmende.

 

Sammen udviklede og etablerede vi HPTs 'board for innovation'. Med dette initiativ satte vi fokus på at styrke organisationens innovationskraft og digitale kompetencer, og hvordan de anvender data, automatisering og investeringer i Business Intelligence-værktøjer til at reducere omkostninger og minimere tidsforbrug på interne arbejdsgange ved ordrehåndtering og prioritering af opgaver. 

Laboratorium

DIGITAL OMSTILLING OG PROCESUDVIKLING

Lab-Vent Controls producerer styresystemer og alarmer til ventilationssystemer i laboratorier og operationsstuer. Løsninger som meget få mennesker måske tænker over, men som har en enorm betydning for sikkerhed og trivsel.

Sammen definerer vi de digitale indsatsområder i virksomheden og finder den rette kurs blandt de mange teknologimuligheder. Vi identificerer innovative (datadrevne) muligheder og standardiserer interne processer for at få system i de daglige arbejdsopgaver.

 

En digital omstilling skaber nye muligheder for at bringe virksomheden til et nyt niveau.

Luftfoto af en drone

DEEP TECH FOR INNOVATION OG BÆREDYGTIGHED

DTU Science Park er Danmarks førende udviklingsmiljø for deep tech-virksomheder – blandt andet inden for hardware, biotech, cleantech og medtech. Stedet, hvor nye standarder sættes, og fremtiden skabes. Udviklingsmiljøet består af mere end 4.500 forskere, iværksættere og forretningsudviklere, der alle anerkender værdien af videndeling og samarbejde.

 

Det er en kompleks opgave at få deep tech succesfuldt til markedet, og deep tech er ikke som andre teknologier. Deep tech tager udspring i stærke forskningsevner, disruptive løsninger og avancerede teknologier. Deep tech er kendetegnet af langvarig og omkostningstung udvikling og komplicerede veje til et marked, som ofte endnu ikke eksisterer. I et mentorsamarbejde skaber vi de rum, hvor deep tech-idéer udvikles og formes for hurtigere at blive til virkelighed og forretning.

Laptop & Coffee

LAD OS MØDES FOR AT KICKSTARTE JERES UDVIKLING

En god kaffe kan noget. Brygget med omhu, serveret på rette tid og sted kan den flytte bjerge. Den bringer mennesker sammen, bygger bro og bringer nye idéer til bordet. Med andre ord er kaffe en hovedingrediens i innovation og omstilling.

Virksomheder er under konstant pres for at udvikle innovative bæredygtige produkter og løsninger til at forbedre vores verden. Udviklingen, der er skabt af vores behov for at omstille samfundet og erhvervslivet til en grøn økonomi - og af virksomhedernes behov for at kunne indfri nye myndigheds- og kundekrav. 

Ønsker I at arbejde mere struktureret med innovation, kan vi kickstarte jeres udvikling med en god kop kaffe.

bottom of page