top of page

Om Sentio Lab

Innovation rummer et hav af muligheder

Digitale teknologier, innovation og bæredygtighed er blot nogle af de konkurrenceparametre, som virksomheder skal forholde sig til. Mange små og mellemstore virksomheder kan dog have svært ved at omsætte viden om behovet for digitalisering til praksis.

Sentio Lab blev etableret i 2009. Vi hjælper virksomheder, særligt SMV'er, med at udvikle deres forretning gennem en velfunderet viden inden for teknologier, trends, forretningstransformation og nye kundekrav om digitalisering og bæredygtighed.

Innovation starter med samarbejde

Sentio Lab skaber rammer for gode partnerskaber på tværs af virksomheder, startups og innovationsmiljøer, der ønsker at dele viden og eksperimenterer med innovative forretningsmodeller eller digitale services.

Vi styrker udviklings- og vækstgrundlaget i virksomheder ved at skabe overblik over relevante teknologier og trends og synliggøre nye muligheder. For at opnå de bedste løsninger, yder vi skræddersyet, tværfaglig rådgivning og konsulentforløb, der matcher jeres virksomheds situation. 

dock-gb5a9ffbd0_1920.jpg

Vi bringer mennesker, teknologier og forretning tættere sammen

De færreste er i tvivl om, at innovation og digitalisering er afgørende for produktivitet og vækst. Flere kan være i tvivl om, hvordan udviklingen eksekveres.

AHO.JPG

Anja Hoffmann

Lavpraktisk konsulent i en højteknologisk verden

Hvis I føler jer forvirret over digitale teknologiers indflydelse på jeres forretning og hvilken retning I skal vælge for fremtiden, så er Anja den rette person til at rykke jeres virksomhed tættere på nye forretningsmodeller og arbejdsprocesser.

Anja har årelang erfaring med at udvikle og eksekvere strategier på tværs af den fysiske virkelighed og den digitale verden. Hun har omfattende erfaring med at arbejde med industrianalyser, markedstendenser, teknologiudvikling, salg, vækst, digital forretningsudvikling og innovation. Anja forstår og rådgiver forretningsstrategisk i forhold til de muligheder og udfordringer, der opstår i kølvandet på innovative teknologier, nye kundekrav om bæredygtighed og disruptive spillere på markedet.

Som personlig sparringspartner er Anja fortrolig, nærværende og skarp i hendes observationer, hvor hun med hendes innovative tilgange til forretningsudvikling og personlig udvikling udfordrer mindsets og ambitioner.

Når Anja ikke arbejder med forretningstransformation, læser op på nye teknologier og trends - eller arbejder i advisory boards, er hun involveret som mentor for flere deep tech startups i forskerparken DTU Science Park.

Virksomhedsudvikling i en foranderlig verden 

I den digitale økonomi spreder nye teknologier og kundekrav om bæredygtighed sig hurtigere end nogensinde før, hvilket udfordrer virksomheders reaktions- og innovationsevner.  

Flere danske SMV'er kan arbejde for at styrke deres "teknologi-scouting" blandt andet gennem etableringen af nye partnerskaber eller advisory boards for digitalisering og innovation. 

Verden er foranderlig. Ledere skal løbende reagere på de konstante forandringer, hvis deres virksomheder skal være konkurrencedygtige - forandringer, som kan have stor indflydelse på produktionsformer, processer, forsyningskæder og forretningsmodeller. 

Innovative virksomheder er dem, som formår at opfange tendenser i omverdenen og omsætte dem i praksis til nye muligheder.

Sammen kan vi sætte strøm til en bedre fremtid.

bottom of page